neljapäev, 6. september 2012

Suvelõpu võrkpalli- ja pannkoogipäev

Juba jälle linnapargis sügis segab värve,
tihased ja koolilapsed kogunevad parve.
See ongi tundemärk, et suvi on läbi saamas. Suve ärasaatmiseks korraldasime juba kolmandat aastat väikese piduliku päeva.
Kuigi ilmajaam lubas laussadu, piilus isegi päike pisut pilve tagant.
Pannkoogimeistrid Aimi ja Riina asusid kohe tööle, sest  ootavaid suid oli oi kui palju. Pisikese puhkuse ajal asendasid neid Kristine ja Stiina.
Alustuseks peame alati meeles meie kõige väiksemaid, esimest korda kooli minevaid koolijütse (sel aastal alustas kooliteed Kaspar Rästa) ja gümnasiste, keda sel aastal polnud.
Siis olid ka esimesed pannkoogid valmis ja vaheldumisi lustakate võistlustega nendega maiustatigi.
TIKUVISKEVÕISTLUSES sündis väga pingelises võistluses uus Otsa küla rekord (mis kahjuks jäi mõõtmata usinate abiliste agaruse pärast).  Aga "kuldmedali" omanikuks sai ALDO RAUK. Väga tubli võistluse eest said kõik (ja neid oli 29)  väikese pulgakommi.
Siin aga Aldo stiilinäide.
Järgnes väike "ajude gümnastika". 8 korgi peale olid kirjutatud tähed, mis kokku sobitades andsid lause "TERE KOOL!"
Kõige nobedamini (aega kulus 13,10 sekundit!) sai lause kokku KRISTINE HAUKAMÄGI. Olgu öeldud, et õpetajad nii nobedad ei olnud. Ju siis õpilased ootavad kooli kärsitumalt!
Poistele meeldis väga LAUATENNISEPALLI PUHUMISE VÕISTLUS. Kes nipi kätte sai, muutus nii osavaks, et vaevalt sai stopperi käima kui kui pall oli juba viimases munatopsis.
KERT KIKKAS kulutas selleks aega 2,62! sekundit. Seda annab järele teha! Ega tüdrukudki kehvemad olnud, Anettel kulus aega 4,16 sekundit.
Vahepeal alustati  ka VÕRKPALLVÕISTLUSEGA. Kahjuks jäi Kääpa võistkond tulemata ja omavahel pidasid tuliseid lahinguid Allar Täht, Madis Kuuseorg, Rein Kuuseorg ja Martin Prei.
Võistlusest väljus võitjana ALLAR TÄHT.
Võistlus, kus nööri külge kinnitatud puumuna oli vaja pessa visata, pakkus kõige rohkem põnevust suurtele meestele. MADIS KUUSEORG suutis seda teha 55 korda järjest. Uus küla rekord!
TÄPSUSVISKE võistluse, kus 6 kerget palli oli vaja visata erineval kaugusel asuvatesse ämbritesse võitis jälle MADIS.
Viimase võistlusena oli kavas rõngaga karastusjoogi püüdmine. Oli vaja visata rõngas ümber pudeli ja jook oligi sinu.
Topetvõidu sai jällegi MADIS, sest tema korgi all oli veel lisavõit- uus pudel.
Karastusjoogiga premeerisid ennast veel Allar ja Martin.
Kuigi vahepeal tuli ka pisut seenevihma, ei häirinud see kedagi. Suur taldrikutäis pannkooke söödi viimseni, lõbusat meeleolu ja juttu jätkus kella 16-ni.
Usinad Kert, Kevin, Kristjan, Anette ja Andra aitasid külaplastil kõik vahendid kokku korjata ja platsi korda teha. AITÄH!
HÜVASTI SUVI! OOTAME SIND JÄRGMISEL AASTAL TAGASI. AGA OLE SIIS PALUN SOOJEM JA KESTA OLULISELT KAUEM! Pildimeenutus täies ulatuses on nähtav: https://picasaweb.google.com/117673503193824352108/SuvelopuVorkpalliJaPannkoogipaev2012

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar