kolmapäev, 21. november 2012

Degusteerimisõhtu

Kolmapäeval, 21. novembri õhtul toimus Otsa raamatukogus järjekordne degusteerimisõhtu. Rahvast oli kogunenud üle ootuste palju. Rohkem kui eelmisel aastal.
Õhtu algas väikese näitemänguga: "Naasevõtt olõi nalla asi". Vahva võrukeelne etteaste Koit Rootsi, Kristjan Vaarendi ja Melani Mägi esituses tõi palju elevast väikesesse ruumi ja mõnusaid naerupahvakuid.
Lugu rääkis noorte meeste peamurdmisest, mida ette võtta maal kui tüdrukud on nii targad, et loevad kosmosest, poed ja postkontorid on kinni pandus ja kõike saab ainult projekte kirjutades. Väga mõtlemapanev lugu oli. Aitäh näitlejad! Edasi läks õhtu sujuvalt üle degusteerimiseks. Mida kõike seal polnud: suvikõrvits karriga, õuna-šokolaadimoos, värske kurgi hoidis ketšupiga, kollane letšo, Pillemõtsa paloseene, Tiigi talu möks jne, jne. Pirukatest ja šokolaadikoogist rääkimata. Hapust ebaküdooniast oli saanud mesimagus kuivatatud maius. Ravimtaimetee meega aitas kõike seda alla loputada. Aitäh kõikidele osalejatele, vaevanägijatele, ka neile, kes jäid eesriide taha! Kindlasti degusteerime järgmisel aastal jälle. Uusi mõtteid tuli kuhjaga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar